Tusk (2014)

tusk_2014_film_poster

Director: Kevin Smith
Writers: Kevin Smith
Actors: Justin Long, Michael Parks, Haley Joel Osment

Justin Long spelar en podcaster som ska på ett uppdrag till Kanada för att göra en intervju. När det uppdraget misslyckas så tror han att han måste vända hemåt tomhänt. Men när han stöter på en lapp från Howard Howe (Michael Parks) som vill berätta en intressant historia från när han var yngre, så väljer han att följa det spåret istället. Men det han inte visste var att Howard hade andra planer för honom än att bara berätta en historia.

Kevin Smith är en rätt intressant regissör och writer. Publiken brukar oftast vara delade till hans filmer. Hans äldre filmer som Clerks och Jay and Silent Bob har alla blivit väldigt populära. Han har dock valt att kliva ut och prova lite andra genres på sina filmer. Zack and Miri Make a Porno (Komedi), Cop Out (Action/Komedi) och Red State (Action/Skräck). Tusk är en rätt rejäl blandning av skräck och komedi.

justinlong_tusk_727

Jag gick in i den här filmen med väldigt låga förväntningar. Hela storyn är väldigt out there och det är nog en sak som kan göra att folk inte vill rulla igång filmen. Men den har även en hel del saker som håller en hög nivå. Michael Parks gör det väldigt bra i sin villain roll och fotot i filmen är mycket bra. Dom har även gästspel från Johnny Depp.

Vill ni ha en film som har en väldigt unik story så kan jag verkligen rekommendera den här filmen.

3/5

Det här inlägget postades i Komedi, Skräck och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *