Edge of Winter (2016)

edge-of-winter-4

Director: Rob Connolly
Writers: Rob Connolly, Kyle Mann
Actors: Joel Kinnamann, Percy Hines White, Tom Holland

När två bröder fastnar i en snöstorm med en far som dom knappt känner, så börjar dom inse att deras far kanske inte är den dom tror att han är.

Joel Kinnamann har väl blandat och gett en hel del i Hollywood. Han har haft en roll i den väldigt framgångsrika serien House of Cards. Men på bioduken så har det gått lite mer knackigt. Både RoboCop och Suicide Squad har blivit sågade av folket. Men han verkar hamna i dessa projekt ändå. Den senaste är då vinterrullen Edge of Winter.

ladda-ned

Jag vet inte riktig hur jag ska beskriva den här filmen. För det är egentligen bara ett ord som dyker upp, average. Allt med den här filmen är mittemellan. Skådespelarinsatserna? Dom blandar och ger hela casten. Vissa scener är dom rätt imponerade, medans andra är dom rätt platta. Storyn? Har en rätt intressant grund, men den håller inte riktigt.

Average är ordet. Average är också betyget.

2/5

Det här inlägget postades i Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *