Triangle (2009)

triangle-2009-720p-brrip

Director: Christopher Smith
Writers: Christopher Smith
Actors: Melissa George, Joshua McIvor, Jack Taylor

“Aeolus. Aeolus was the Greek god of the winds and the father of Sisyphus, the man condemned by the gods to the task of pushing a rock up a mountain only to have it roll back down again.”

Filmen handlar om Jess (Melissa George) och hennes kompisar som ska ut och segla på en yacht. Hon dras dock med en känsla av att någonting inte riktigt stämmer när dom är ute på vattnet. När en storm drar in och sänker båten dom är på, så måste dom kliva på en skepp som verkar vara tomt, men det är någonting större som spelar i bakgrunden.

10886

På ytan så ser den här filmen ut som en standard skräckfilm, så jag hade väldigt låga förväntningar. Men filmen överraskade mig väldigt mycket. Skådespelarna och fotot är väl inget speciellt, men det är hela storyn som höjer hela filmen. En riktigt “mindfuck film”. Jag vill inte säga för mycket om storyn då det kan spoila lite, men filmen spelas ut litegrann som ett pussel. Så är man med från starten så kan man sakta men säkert lista ut delar av filmen.

Detta är en smart och rätt annorlunda film. Rekommenderas verkligen.

3/5

Det här inlägget postades i Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *