Mini-recensioner

Jag har tre filmer som jag inte har gjort någon recension på från 2016, så jag gör några smårecensioner av dom istället!

The Nice Guys

Skriven och regisserat av Shane Black som är mannen bakom en hel del omtyckta rullar (Kiss Kiss Bang Bang, Lethal Weapon, Iron Man). Jag skulle placera The Nice Guys i kategorin “smart komedi”. Detta är inte en helt vanlig komedi som vi ofta brukar få. Denna är verkligen välskriven rakt igenom. Ryan Gosling och Russell Crowe funkar as bra tillsammans. Rekommenderas verkligen.

4/5

 

 


Deadpool

Detta är en film jag verkligen ogillade. Varför, det vet jag inte. Jag tycker ju om Ryan Reynolds men här kändes det så jävla forced allting. Storyn är platt som det brukar vara med superhjälte filmer. Skämten är väl sisådär. Men den kanske skulle funka bättre om man gav den en chans till. Trevligt att T.J Miller fick en rätt stor roll ändå.

2/5

 

 

 

10 Cloverfield Lane
Mästarna av internetmarketing. Cloverfield var ju enorm när den släpptes och körde ut en rätt häftig internetkampanj. Här gjorde dom samma sak vilket verkligen gjorde att intresset för den här filmen höjdes. John Goodman är AS BRA i sin roll här. Mary Elizabeth Winstead samt John Gallagher Jr gör båda varsin bra insats brevid honom. En väldigt intressant story. Det har varit en del snack om avslutningen och den var väl lite sisådär. Men utöver det så är den bra. Rekommenderas.

4/5

Det här inlägget postades i Komedi, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *