Central Intelligence (2016)

1/5

Aaron Paul, vad gör du?
Här har vi en skådespelare som plockat hem tre Emmys för sin roll i Breaking Bad och var många gånger uppe i samma kvalité som den fantastiska Bryan Cranston. Men sen Breaking Bad avslutades så verkar han inte hittat några roller som ens är i närheten av Jesse från serien. Han verkar inte ha tagit steget upp och blivit en leading man som han utan tvekan hade klarat av. Istället hamnar han i filmer som Central Intelligence i någon liten roll. Hans talanger är så jävla bortslösade här.

Det går ju inte riktigt att säga att man är besviken då jag knappt hade några förväntningar på den här filmen. Det är Kevin Hart och Dwayne Johnson i huvudrollerna i en jävligt platt komedi. Jag trodde inte att någon film skulle komma i närheten av Masterminds men Central Intelligence gjorde verkligen allt för att nå samma låga nivå. Varför måste ni beskriva allting i dialoger för? Show, don’t tell. Som dom brukar säga. Allt från dialogerna till skådespelarinsatserna faller platt.

Det är egentligen bara en sak i den här filmen som lyfter den över Masterminds. Det är att den har ett fint och viktigt budskap bakom sig. Synd bara att dom inte kunde sätta ihop en bra film runtom det.

Det här inlägget postades i Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Central Intelligence (2016)

  1. Pingback: Årslista 2016: Plats 80-71 | FILMNIGHT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *