Chef (2014)

chef

Director: Jon Favreau
Writer: Jon Favreau
Actors: Jon Favreau, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson

En kock förlorar sitt resturangsjobb och för att återfå sin kreativitet så väljer han att köpa sig en truck och börja servera mat ur den. Tillsammans med sin familj och kompisar så reser dom genom USA och serverar mat.

Den här filmen beskrivs med ett ord på ett väldigt bra sätt, feelgood. Detta är utan tvekan en rejäl feelgood film rakt igenom. Hela storyn är enkel, skådespelarinsatserna är stabila. Men det är något som gör att den här filmen lyfter sig ett extra snäpp. Vet inte vad det är, det kanske är dom färgglada färgerna och fotot i filmen som gör att man blir glad under filmens gång.

Nu tycker jag ju om att laga mat, så det kanske spelar in i det hela. Då det är en hel del matlagning under filmens gång. Jon Favreau gör det bra i leadrollen som farsa och kock. Den duktiga John Leguziamo gör även han det bra som Favreaus kompis. Vill ni helt enkelt ha en avslappnad feelgood film så rekommenderar jag verkligen den här filmen.

3/5

Det här inlägget postades i Komedi och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *