Creep (2014)

creep-2014-36370-8

Director: Patrick Brice
Writers: Patrick Brice
Actors: Patrick Brice, Mark Duplass

När en filmskapare svarar på en Craigslist reklam för ett en dags jobb i en liten stad uppe i bergen, så träffar han på en klient som inte riktigt är som det verkar.

Detta är då en riktig indiefilm, nästan så mycket indie det kan bli. Det är två skådespelare i filmen, Brice (Regissör & Writer) samt Duplass. Hela idén runt filmen är rätt intressant där vi får följa den här mycket märkliga personen som Mark Duplass spelar. Man vet att något inte riktigt stämmer med honom under filmens gång. Det är en film som är inspelad med en handheld kamera, så dom får verkligen till hela den där budgetgrejen runt hela inspelningen.

Jag gillar indiefilmer, mest på grund av att det är såna filmer som vågar lite mer när det kommer till storyn runt filmerna. Vi har alla dessa blockbuster filmer som använder liknanade metoder till hur dom ska berätta storyn, vilket gör att det blir väldigt enformigt. Det gör så att filmer som dessa kan vara riktigt trevliga ibland.

Gillar ni skräckfilmer så kan jag rekommendera den här. Det är som sagt ingen högbudget film, så ni kan inte förvänta er några större grejer i filmen. Det är en liten story, med en liten budget. Rekommenderas.

3/5

Det här inlägget postades i Skräck och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *