Easy A (2010)

onesheet

Director: Will Gluck
Writer: Bert V. Royal
Actors: Emma Stone, Amanda Bynes, Penn Badgley

Detta är en film som jag har hört en del bra om. Så jag hade ändå rätt höga förväntningar när jag startade filmen. Den handlar om Olive (Emma Stone) som går i High School. Hon är inte den mest populära tjejen i skolan, men när hon “råkar” starta ett rykte om sig själv så vänder hela den trenden.

Dom har dragit upp hur ryktena sprider sig i skolor och gångrat det med 10. Så det är lite av en parodi på skoltiden i USA. Detta är ju utan tvekan en film för amerikanska ungdomar. För oss som är lite äldre så är det lite klurigt att förstå sig på alla referenser dom drar i filmen.

Emma Stone är som vanligt rätt charmig i huvudrollen. Men dom som fick mig att skratta mest var hennes föräldrar i filmen, Patricia Clarkson och Stanley Tucci. Deras karaktärer var klockrena tillsammans med deras humor. Dom hade utan tvekan dom bästa scenerna i filmen.

Överlag så är det en trevlig liten komedi med några höjdpunkter här och där.

3/5

Det här inlägget postades i Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *