Tickled (2016)

maxresdefault
Directors: David Farrier, Dylan Reeve

Den här dokumentären följer David Farrier och Dylan Reeve när dom helt random ramlade över en sida om “tävlings kittling”. Det låter märkligt och är väldigt märkligt. Så dom ger sig på att gräva vidare och försöka hitta mer information om just den här tävlingen så blir det bara märkligare och märkligare.

Hela storyn runt den här dokumentären är så speciell. Många gånger man satt och undra vafan det är som försegår. Både David Farrier och Dylan Reeve hade nog inte räknat med vad dom skulle hitta när dom drog igång dokumentärfilmen. Det blir ju lite luddigt att sitta och skriva om en dokumentär utan att säga någonting egentligen. Men vill ju inte säga för mycket om den, för den är så märklig. Men vill ni ha en välgjord dokumentär om någonting väldigt udda så rekommenderar jag verkligen Tickled.

3/5

Det här inlägget postades i Dokumentärer och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tickled (2016)

  1. Pingback: Årslista 2016: Plats 50-41 | FILMNIGHT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *