Weiner (2016)

weiner-poster-1_sm

Director: Josh Kriegman, Elyse Steinberg

I den här dokumentären så får vi följa Anthony Weiner som försöker bli den nya borgmästaren i New York. Detta är då några år efter att han “åkte fast” för att ha sysslat med sexting och såna grejer när han jobbade inom politiken.

Jag är inte insatt i politiken, men detta var ändå en väldigt intressant dokumentär. Anthony Weiner i princip förstörde sin egna politiska karriär genom att ta några riktigt dumma beslut. Det är ju dock något som hade varit privat med han och hans fru, men när han är i rampljuset så dras det upp något enormt. Det är något dom visar rätt bra när det kommer till media i den här dokumentären.

Det är något så intressant att få följa med bakom kulisserna på såna här större grejer som dom håller på med. Samtidigt så klipper dom in hur media behandlar honom och hans sextingskandal. Rekommenderas verkligen.

4/5

Det här inlägget postades i Dokumentärer och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *