Red State (2011)

red-state

Director: Kevin Smith
Writer: Kevin Smith
Actors: Michael Parks, Melissa Leo, John Goodman

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den här filmen. Jag fick lite samma feeling som med Edge of Winter, average. Dock så hade den här filmen några fler intressanta scener. Kevin Smith använde någon uppspeedad kamerateknik när dom jagar folk i huset vilket var rätt intressant.

Storyn är väl lite sisådär. Filmer om sekter tycker jag inte är allt för intressant. Men Michael Parks gör det väldigt bra som deras ledare. Melissa Leo gör det nästan bättre som en av kvinnorna i samma sekt.

Filmen har en blandning av skräck, komedi och action vilket var rätt trevligt. Man hade ju dock förväntat sig lite humor när det är Kevin Smith som är bakom filmen. Men trots det så lyfter inte riktigt filmen för mig. En stabil film utan tvekan, men inte mer än så.

2/5

Det här inlägget postades i Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *