Sausage Party (2016)

SAPTY_DOM_DIGITAL_12.indd

Director: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Writers: Kyle Hunter, Ariel Shaffir
Actors: Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill

Detta är nog en film som kan dela publiken en hel del. Seth Rogen och hans kompisar fortsätter att leverera deras komedi som redan finns i många av deras andra filmer. Men trots det så funkar det så bra i den här filmen, iallafall för mig. Jag har ingenting emot varken Seth Rogen eller hans skämt. Visst, det kan bli lite enformigt ibland, men det funkar ändå.

Nu kan det ju vara så att jag har en rätt “dum humor” men fan, jag tyckte verkligen om den här filmen. Någonting nytt och fräscht. Orginellt. Storyn om mat som kommer till liv är något som verkligen funkar. Det påminner lite om Pixar och Disneys filmer Inside Out (om våra känslor) och Zooptopia (om djur som lever som människor). Dock så kliver Sausage Party in med en R-rating vilket verkligen lyfter den här filmen. Det är något som är så trevligt med en animerad film som spelas ut lite som en vanlig komedi.

4/5

Det här inlägget postades i Animerat, Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sausage Party (2016)

  1. Elsa skriver:

    Är lite nyfiken på den här, även om jag är osäker på om det är min humor. Gillar Seth Rogen ibland, men inte alltid.

    • Simon Larsson skriver:

      Filmen är ju unik när det kommer till att göra animerade filmer med deras R-rating. Det är väl lite standard Seth Rogen över komedin i filmen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *