Keanu (2016)

keanu_poster

Director: Peter Atencio
Writers: Jordan Peele, Alex Rubens
Actors: Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Tiffany Haddish

Keegan-Michael Key och Jordan Peele har tidigare haft en TV-serie där dom gör sketcher. Det är ingen serie jag följde men några av sketcherna har man ändå gått igenom. Det är nästan där dom gör det bäst, för i den här filmen så funkar inte deras humor riktigt. Det var egentligen bara en scen i filmen som var rolig, vilket inte är bra nog för en film som är 100 minuter lång. Storyn är väl rätt vek och humorn är likaså.

Filmen påminner lite om The Night Before med Seth Rogen. Inte i hur storyn utspelar sig men att det är en helt vanligt komedifilm. Det är ingenting nytt eller speciellt. Det är en “ha igång i bakgrunden film”.

2/5

Det här inlägget postades i Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *