Suicide Squad (2016)

suicide-squad-poster-art-title

Director: David Ayer
Writer: David Ayer
Actors: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie

Detta var en film som jag hade väldigt höga förväntningar på när dom första trailerserna släpptes. Men när filmen väl släpptes så blev den så enormt sågad, så jag valde att inte gå på premiären. Nu är jag ingen som brukar lyssna på vad alla säger om filmerna. Man kan ju trots allt ändå tycka om filmen. Så jag gav den en chans, för den kan väl inte hålla så låg nivå som vissa säger?

Nej, det var den inte. Men det var inget speciellt heller. Jag är inget större fan av superhjältefilmer då många av dom filmerna verkar köra klippa och klistra med deras stories. Vi vet vars det går och hur det kommer att sluta för att dom redan har presenterat 100 andra filmer som ska släppas. Den här filmen var inget undantag. Storyn är väldigt platt. Väldigt tråkig.

Men det som höjer filmen är utan tvekan karaktärerna. Margot Robbie och Will Smith är så bra i den här filmen. Deras karaktärer är så välgjorda, speciellt Harley Quinn. Hon bär nästan den här filmen på egen hand, vilket var trevligt. Jag tycker om Jared Leto, men hans Joker verkade alldeles för överspelad. Så hur kan man sammanfatta den här filmen?

Platt och tråkig standard superhjältestory. Men karaktärerna lyckas höja den här filmen en del. Jag skulle inte säga att den håller så låg nivå som många säger, men den är inte något speciellt heller.

3/5

Det här inlägget postades i Superhero och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *