Hell or High Water (2016)

maxresdefault

4/5

Dom två bröderna Toby Howard (Chris Pine) och Tanner Howard (Ben Foster) ger sig ut och rånar banker för att rädda familjens hem. Dom har dock två poliser hack i häl.

Detta är en av dom filmerna som jag har hört en hel del bra om, så man gick in med rätt höga förväntningar. Taylor Sheridan är mannen som har skrivit manuset, han har tidigare skrivit succéfilmen Sicario. Hell or High Water håller utan tvekan en liknanade kvlaité som den filmen. Dialogerna är så välgjorda och med dom väldigt intressanta karaktärerna så funkar allting riktigt bra.

Chris Pine och Ben Foster gör det väldigt bra som dom två bröderna. Dom är lite av motsatserna till varandra men dom säljer det så bra. Jeff Bridges gör även han det bra som polisen som jagar bröderna. Den här filmen påminner lite om There will be Blood och No Country for Old Men, speciellt fotot. Vilket man kanske skulle ha förväntat sig när dom utspelar sig på liknanade ställen.

Jag har sedan tidigare tyckt om bankrånar filmer av någon anledning. I den här filmen som har dom verkligen lyckats med hur dessa två bröder sätter upp alla rån dom gör och hur allting är planerat. Dom har även lyckats blanda in lite humor mellan alla karaktärer som verkligen funkade bra. Rekommenderas verkligen.

Det här inlägget postades i Drama och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hell or High Water (2016)

  1. Sofia skriver:

    Referensen No Country… är jag helt med på men var ser du likheterna till There Will…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *