Gone Baby Gone (2007)

3/5

När det kommer till en films betyg på olika hemsidor och vad andra säger om filmer får man ju ofta ta med en nypa salt. Det som är bra med alla betyg är att man kan få en bra idé av vad majoriteten säger, detta är då från sidor som Rotten Tomatoes och IMDB. Gone Baby Gone sitter på 94% samt 86% publikscore på Rotten Tomatoes. På IMDB har den 7.7, det är höga siffror. Så mina förväntningar var ändå rätt höga på den här filmen. Speciellt om man lägger till vilka som är med i filmen. Den är regisserad av Ben Affleck och har Morgan Freeman, Ed Harris, Casey Affleck och Michelle Monaghan i mainrollerna.

Men jag kan inte riktigt hålla med om vad majoriteten säger om den. Betygen speglar inte riktigt filmen, eller är det jag som har missat något? Det är utan tvekan en bra film men inte så bra som det är upplagt. Tycker inte storyn når upp till en så hög nivå som jag hade förväntat mig. Fotot är väl helt okej, men inte mer än så.

Något som var ett stort plus var skådespelarinsatserna. Man kan ju tro att dom som jag nämnde tidigare skulle vara dom som imponerade mest, men jag tycker Amy Ryan var bäst i filmen. Hon säljer verkligen sin roll som en white trash druggie på ett väldigt bra sätt. Ed Harris gör också en väldigt bra insats. Casey Affleck och Michelle Monaghan gör bra i det dom har att göra.

Den nådde alltså inte upp till siffrorna som visades och jag blev lite besviken. Jag verkar ju dock inte vara i majoriteten när det kommer till den här filmen, så tycker ni om dramafilmer så rekommenderar jag den här.

Det här inlägget postades i Drama, Thriller och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *