The One I Love (2015)


3/5

The One I Love handlar om ett par, Ethan (Mark Duplass) och Sophie (Elisabeth Moss) som har problem med deras äktenskap och blir då skickade på en weekend i ett hus av deras äktenskapspskyolog (heter det så?) där dom ska umgås och helt enkelt finna varandra igen. Men när dom väl är på plats så börjar märklia saker ske.

När jag går igenom storyn så är det mystiken som lockar. Vad är det egentligen som sker när dom är på plats? Varför sker det? Dom har en väldigt unik story som funkar på ett mycket bra sätt. Dialogerna är väldigt välskrivna och dom funkar verkligen as bra. Det känns nästan som att dom är improviserade i vissa scener. En hel del cred ska ju dock gå till både Mark Duplass och Elisabeth Moss som håller väldigt hög kvalité.

En grej som jag inte tycker funkade var musiken dom använde. Den var udda på sitt egna vis, men den blir nästan distraherande när den börjar spela. Ett litet minus där. Detta är en väldigt liten film men det funkar på ett bra sätt. The One I Love är överlag en helt okej film, inte mer än så.

Det här inlägget postades i Drama och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *