Bad Neighbours 2 (2016)

3/5

Detta är då uppföljaren till Bad Neighbours med Seth Rogen, Zac Efron och Rose Byrne i huvudrollerna. Det är väl inte allt för mycket nytt när det kommer till storyn mellan dom två filmerna förutom att istället för att det är killar som bor granne med dom så är det tjejer. Detta är ju lite av en standard Seth Rogen film, så det är ju skämt som man kan förvänta sig från honom. Dom lyckades rätt bra med skämten i första och andra akten men som det brukar vara i komedier så håller det inte riktigt i avslutningen. Detta är ju ingen film som kommer med något nytt heller. Det är en enkel komedi.

En grej som jag tyckte var lite märklig var hur mycket dom klev in med feminismen i filmen. Nu är det inget man brukar tänka på men här är det verkligen tydligt. Dom tar det nästan så långt att man knappt vet om dom är seriösta eller vill göra en parodi av det. Det är verkligen rätt oklart runt det där.

Det är en annan grej som dom gör väldigt osmidigt och det är dialogerna i vissa scener. Så det kan vara en scen där karakatärerna pratar med varandra men det är som att dom pratar med publiken. Vi måste göra det och det för att få det så och så. Det faller rätt platt och är ett rätt osmidigt sätt att berätta storyn.

Detta är en helt okej enkel komedi som man kan rulla igenom när man har lite att göra.

Det här inlägget postades i Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *