Masterminds (2016)

1/5

Masterminds är en komedi som är baserad på ett av dom största rånen (om man går efter hur mycket pengar som stals) i amerikansk historia. Zach Galifinakis spelar huvudrollen som David Scott Ghantt med folk som Owen Wilson, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Jason Sudeikis och Leslie Jones att backa upp honom. Det finns kvalité i den casten, utan tvekan. Det fanns även potential att berätta en intressant story på ett bra sätt. Men dom fullständigt slarvade bort allting.

Det var som att knappt någonting funkade. Jag skrattade nog inte en enda gång under hela filmens gång, vilket är ovanligt då jag ofta skrattar åt dumma saker. Men här var det verkligen platt. Dom var alldeles för over the top vilket gjorde att man tappade intresset för det dom höll på med. Om dom hade dragit tillbaka det en aning och varit lite mer seriösa så kanske det här hade funkat mycket bättre. Självaste storyn är ju rätt intressant ändå. Jag tycker om Kristen Wiig, som är bra i både Skeleton Twins och Welcome to Me, gör det bra med det hon har. Huvudrollsinnehavaren Zach Galifinakis spelar en liknande roll som han brukar. Kate McKinnon bortslarvad. Jason Sudeikis var egentligen den enda som var bättre än vad den här filmen är. Hans roll som en hitman funkade på ett bra sätt.

Detta är utan tvekan den sämsta filmen jag har kollat på i år. Så grattis, Masterminds.

Det här inlägget postades i Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Masterminds (2016)

  1. Seriespaning skriver:

    Haha! vilken sågning, en 1 av 5 möjliga, så dåliga filmer kan dock nästan vara underhållande. 2:orna brukar var absolut tråkigast..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *