Don’t Think Twice (2016)

4,5/5

Don’t Think Twice handlar om en improvgrupp i New York som håller till i en lokal som kanske inte är den mest framgånsrika. Där får vi följa sex kompisar som är väldigt nära varandra och vad som sker när en i gruppen blir plockad av filmens version av Saturday Night Live. Vad händer med dom som blir kvar? Vad blir det av deras drömmar? Kan dom också ta sig dit?

Detta är en sån fin film om vänskap och om att jaga sina drömmar. Alla karaktärer har olika motivationer och vad dom vill göra med deras karriär. Alla förutom en karaktär i filmen strävar mot något större än den lilla komediklubben i New York. Den enda som egentligen är nöjd var hon håller till är Gillian Jacobs karaktär. Jag har inte hållit henne allt för högt som skådespelare tidigare men här ger hon verkligen en toppen insats. Hon är utan tvekan den som ger en bäst insats i hela filmen. Så välspelad.

Något som verkligen lyfter den här filmen är hur hela gruppen fungerar tillsammans. Det känns som att dom verkligen har känt varandra länge och att dom har hållit på med improv ett tag. Dialogerna är helt okej och det finns en hel del roliga skämt. Detta är verkligen en enkel film att rulla igenom och det är lite av en feelgood story. En historia om vänskap och drömmar, rekommenderas verkligen.

Det här inlägget postades i Drama, Komedi och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Don’t Think Twice (2016)

  1. Pingback: Årslista 2016: Topp 10 | FILMNIGHT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *