The Autopsy of Jane Doe (2016)

3/5

När det kommer till skräckfilmer så brukar dom oftast, enligt mig, hamna på två olika sidor. Antingen en stabil fyra i betyg eller så är dom nere och härjar på en tvåa eller lägre. Det är verkligen sällan man hittar en skräckfilm som sitter just i mitten. Men där faller The Autopsy of Jane Doe in.

Storyn är rätt simpel. Vi har Brian Cox som spelar farsan till Emile Hirsch karaktär. Båda jobbar i ett bårhus där dom helt enkelt tar reda på vad som har hänt med folket som kommer dit. En ung kvinna dyker upp och dom börjar sakta men säkert plocka fram saker som inte riktigt är helt vanligt.

Detta är en film som utspelar sig i princip bara i ett hus. Så det är en liten film med en liten cast där alla gör det bra. Storyn är rätt kreativ men det är lite som vanligt med skräckfilmer att den droppar av en hel del i tredje akten. Men grundidén är utan tvekan rätt intressant men jag skulle nog inte säga att allting runtom den är superbra. Detta är helt enkelt en kort och rätt average skräckfilm som är rätt enkelt att gå igenom. Så har ni lite tid över så rekommenderar jag den här.

Det här inlägget postades i Skräck och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *