Sing Street (2016)

3/5

Sing Street utspelar sig under 80-talet i Dublin där vi får följa 15-åriga Conor när han försöker dra igång en karriär inom musiken.

Detta är en film som jag tror många kan relatera till, speciellt till er som var tonåringar på 80-talet. Det är den rätt sköna musiken, det är young love och det är ungar med drömmar.

Det är ingen speciell story om man säger så, utan här är det mer karaktärerna som bär filmen. Han som spelar den äldre brorsan till våran huvudkaraktär är en av dom bättre i filmen. Det var en av karaktärerna jag kunde relatera mest till.

Men det är någonting som saknas och jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Jag hade lite högre förväntningar och ville verkligen ha mer av den. Det är som att den inte tog det steget jag ville. Skådespelarna var okej, musiken var okej, fotot var okej, storyn var okej. Den var helt enkelt okej överlag.

Om vi säger så här, gillar ni coming of age feelgood rullar då rekommenderar jag verkligen den här. Är ni 80-talister så kanske detta går hem hos er ännu mer. För mig var den helt enkelt bara okej, inte mer än så!

Det här inlägget postades i Drama, Komedi och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Sing Street (2016)

  1. Lena skriver:

    Om du gillar den typen av film kan jag rekommendera London Town 🙂

  2. Pingback: Årslista 2016: Plats 50-41 | FILMNIGHT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *