The Magnificent Seven, Triple 9 & Under the Shadow

The Magnificent Seven (2016)

Detta är då en remake från filmen av samma namn från 60-talet. Packad med en skicklig cast, Denzel Washington, Chris Pratt och Ethan Hawke bland andra så hade dom en bra grund att gå ifrån. Hela storyn är rätt simpel. 7 personer ska hjälpa en stad att stå upp emot dom onda personerna. Den kommer inte med något nytt eller kreativt men den funkar bra i det dom försöker berätta. Denna film visar även att Chris Pratt inte riktigt kommer upp i toppnivåerna som dom bästa skådespelarna håller. Man märker att han inte riktigt lyckades sätta dom rätt kluriga dialogerna som Denzel Washington lyckades med.

3/5

Triple 9 (2016)

Triple 9 påminner en hel del om filmen Out of the Furnace. Dom hade också en mycket bra cast (Christian Bale, Woody Harrelson, Casey Affleck, Zoe Saldana, Sam Shepard, Forest Whitaker & Willem Dafoe). Den filmen föll på sitt tveksamma manus. Triple 9 klev nästan i exakt samma spår. Här är casten dom har i den här filmen;

Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor, Kate Winslet, Woody Harrelson, Anthony Mackie, Aaron Paul, Norman Reedus, Gal Gadot & Teresa Palmer.

Här snackar vi CAST. Men när filmen dras med ett jävligt vekt manus, speciellt i tredje akten när den spårar ur fullständigt, så spelar det ingen roll hur mycket kvalité skådespelarna besitter. Det är lite småtråkigt då grundidén till storyn är verkligen intressant.

3/5

Under the Shadow (2016)

Jaha?
Det var lite så känslan var när den här filmen var slut. Enligt mig fanns det bara en intressant sak med den här filmen och det var vars den utspelar sig. Det är inte ofta man får en film som utspelar sig i Tehran under kriget i 80-talet, speciellt inte en skräckfilm. Men utöver det så hade den verkligen inte mycket mer för sig. Jag hade verkligen förväntat mig mer av denna.

1/5

Det här inlägget postades i Action, Skräck och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *