Toni Erdmann (2016)

Alltså, jaha.
Det är sällan jag hittar en film som beskriver det jag ogillar med löjligt långa filmer så bra som Toni Erdmann. Den sega storyn tillsammans med dom långa scenerna gör att filmen rullar i ett så lågt tempo och med det så sänks filmen. När så många hyllar filmen och jag hamnar på helt andra sidan, vilket sällan händer, så börjar man ju undra om det är något jag har totalt missat. Det är så många scener som är så udda vilket jag oftast tycker om men här funkar det inte. Jag försöker lägga ihop pusslet om vad dom vill berätta med den här storyn men får inte ihop det.

Det finns en intressant film där inne någonstans, speciellt med huvudkaraktären. Några av scenerna med honom funkade på ett mycket bra sätt men när han är i en sån här långdragen film så funkar det inte riktigt.

Varför är den så jävla lång?
Vad är det som försegår?
Varför håller dom på som dom gör?
Varför hyllas den så mycket?
I don’t get it.

1/5

Det här inlägget postades i Drama, Komedi och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Toni Erdmann (2016)

  1. Pingback: Årslista 2016: Plats 80-71 | FILMNIGHT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *