Årslista 2016: Plats 60-51

60. Fences
– Det är en masterclass i skådespeleri och dialoger. Men det är ju just det. Den är inte filmad på något speciellt vis och den har egentligen ingen story att jobba med. Överlag så är den helt okej.

59. The Girl on the Train
– Ännu en film som kastar bort en intressant grundidé. Det är som att dom försökte vara Gone Girl men misslyckades. Det är dock Emily Blunt som får visa hur skicklig skådespelare hon är. Hon bär verkligen den här filmen på sina axlar. Men filmen då? Näh.

58. I Am the Pretty Thing that Lives in the House
– Som så många filmer så hade den en intressant grundidé som slarvades bort. Dom hade verkligen något intressant på gång. Men Netflix vet då iallafall hur man plockar fram lite udda och mindre projekt.

57. Yoga Hosers
– Detta är en film som mycket väl hade kunnat landa som årets sämsta film om jag inte visste vad för film det var. Jag tycker om Kevin Smith och hans tidigare film, Tusk, är jävligt udda. Detta är en spinoff av den och Yoga Hosers plockar med sig den uddheten. Den är helt okej för vad den är.

56. Popstar: Never Stop Never Stopping
– En ful lite parodifilm av Lonely Island gänget. Trevligt när dom försöker sig på något annat när det kommer till komedi.

55. The Autopsy of Jane Doe
– Dom hade en intressant story att bygga filmen runt. Men som så många gånger förr med skräckfilmer så droppar den rejält i tredje akten.

54. Fantastic Beasts and Where to Find Them
– Den nya filmen i Harry Potter serien. Trots dom kreativa monstrerna och allt med magi så tycker jag inte filmen riktigt lyfter. Det fanns dock moments där dom visade sin kvalité.

53. Sully
– “The Miracle on Hudson”. Clint Eastwood regisserar. Det är dock rätt tydligt att storyn inte riktigt har nog med grejer för att göra en film av. Storyn är otrolig men lyckas inte göra något speciellt i filmväg. Blir lite tunt.

52. Holidays
– En anthology film som är regisserad av 8 olika regissörer. Så dom får varsin del i filmen och det tycker jag var en rätt intressant idé. Det gör ju dock så att delarna blandar enormt i kvalité.

51. Ouija: Origin of Evil
– Detta var en skräckfilm som jag plockade på bio och där tycker jag filmen funkade rätt så bra. Speciellt med ljudet. Men kommer den med något nytt? Nej, inte det.

Det här inlägget postades i Årslista och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *