Årslista 2016: Plats 50-41

50. Lights Out
– Ännu en film med en intressant kreativ grundidé när det kommer till en story. David F. Sandberg är ju bakom filmen, så det är ju trevligt att en svensk får vara bakom några filmer. Den tar dock inte steget och blir speciell trots storyn och hela konceptet. Helt okej.

49. Midnight Special
– Äsch då. Jag hade hört så jävla mycket om Midnight Special och den nådde inte riktigt upp till dom förväntningarna. Det verkar ju dock vara lite så när det kommer till regissören Jeff Nichols. Jag kanske förväntar mig lite för mycket från honom.

48. The Good Neighbor
– En intressant liten rulle. Det som lockade var storyn och dom betalar av den på ett sätt som gör att filmen lyfter sig. Kommer den med något nytt? Njae, det skulle jag väl inte säga. Men den är utan tvekan värd att ge en chans om ni letar efter ett thriller/skräck-drama.

47. Tickled
– What. The. Fuck. Det är väl det enklaste att beskriva den här dokumentären. Den börjar som en liten udda fetisch för folk och spårar ur fullständigt. Mer än så ska man nog inte säga om den här filmen.

46. Imperium
– Jag tycker om Daniel Radcliffe. Efter Harry Potter så har han verkligen gått ut och försökt hittat udda roller. Här spelar han en undercover polis som “spelar” en nazi och han gör det mycket bra.

45. Triple 9
– En superbra cast som slarvas bort med ett dåligt manus.

44. Neighbours 2
– Jag gillar Seth Rogen och hans “weedkomedi”. Detta är en film som har sina moments men inte riktigt mer än så.

43. The Magnificent Seven
– Ännu en film med en bra cast. Detta är dock en klurig film att beskriva då den aldrig riktigt tog fart för mig. Den bara var. Inget nytt någonstans.

42. Suicide Squad
– Jag tycker inte den här filmen är lika usel som många säger. Men det betyder ju dock inte att den är allt för bra. Vad sysslade Jared Leto med? Kom igen.

41. Sing Street
– En rulle som man hörde enormt mycket om. Den gav mig dock inte allt för mycket om man säger så. En helt okej coming of age film.

Det här inlägget postades i Årslista och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Årslista 2016: Plats 50-41

  1. Pingback: Årslista 2016: Topp 10 | FILMNIGHT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *