S01E01: 13 Reasons Why

Det är verkligen sällan jag fastnar för en serie redan efter första avsnittet. Men 13 Reasons Why lyckades verkligen med det. Det var dock lite tveksamt till om jag ville dra igång serien då den verkade vara alldeles för mycket “teendrama” för att hålla det intressant. Men efter alla hyllningar så vek jag in och wow, det var verkligen speciellt.

Dom har verkligen lagt grunden för något speciellt här. Jag fick lite The Leftovers vibbar av deras foto då dom är väldigt stilrena tillsammans med den lite mörka tonen över allting. Mycket bra.

Skådespelarinsatserna tillsammans med dialogerna funkar verkligen utmärkt. Det är inte en enda svag insats i hela avsnittet vilket är imponerande. Dom har ju dock satt upp en story som är så jävla mörk, så detta lär ju inte vara en serie för alla. Men den är verkligen så välgjord.

Sammanfattning
+ Dialogerna
+ Skådespelarna
+ Storyn
+ Fotot

Det här inlägget postades i TV-Serier och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *